• (+34) 93 777 56 17
  • info@totreforma.cat
  • DL a DV de 09:00 - 13:00 h | 17:00 - 20:00h · DS de 10:00 - 13:00 h

DECLARACIÓ DE PRIVACITAT

 

SECCIÓ 1 – ¿QUÈ FEM AMB LA TEVA INFORMACIÓ?

Quan compres alguna cosa de la nostra web, com a part del procés de compra venda dels nostres serveis, recolectem la informació personal que ens dones com el nom, direcció i correu electrònic.

Quan navegues a la nostra web, també rebem de manera automàtica la direcció de protocol d’internet del teu ordinador (IP) amb la finalitat de proporcionar-nos informació que ens ajuda a conèixer el teu navegador i sistema operatiu.

Email marketing (if applicable): amb el teu permís, podrem enviar-te correus electrònics dels nostres serveis i noticies, nous productes i altres actualitzacions.

SECCIÓ 2 – CONSENTIMIENT

Com obtenim el teu consentiment?

Quan ens proveeixes la teva informació personal per a completar una consulta via email, impliquem que acceptes la recol·lecció i ús per aquesta raó específica només.
Si et demanem la teva informació personal per una raó secundaria, com marketing, et demanarem directament el teu consentiment, o et donarem la oportunitat de negar-te.

¿Com puc anul·lar el meu consentiment?

Si després d’haver acceptat canvies d’opinió, pots anul·lar el teu consentiment per a que et contactem, per la recol·lecció, ús o divulgació de la teva informació, en qualsevol moment, contactant-nos a info@totreforma.cat

SECCIÓ 3 – DIVULGACIÓ

Podem divulgar la teva informació personal si se’ns requereix per llei o si violes els nostres Termes de Servei.

SECCIÓ 4 – SERVEIS DE TERCERES PARTS

En general, els proveïdors de terceres parts utilizats per nosaltres només recopilaran, faràn servir i divulgarà la teva informació a la mida que sigui necessària per a que els permeti exercir els serveis que ens proveeixen.

No obstant aixó, alguns proveidors de serveis de tercers, tals com pasarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies polítiques de privacitat respecte a la informació que estem obligats a proporcionar-los per a les transaccions relacionades amb les compres.

Per aquests proveidors, et recomanem que llegeixis les polítiques de privacitat per a que puguis entendre la manera en que la teva informació personal serà tractada.

En particular, recorda que alguns proveidors poden estar ubicats o comptar con instal·lacions que es troben en una jurisdicció diferente a tu o nosaltres. Així que si dessitges procedir amb una transacció que involucra els serveis d’un proveidor a tercers, la teva informació pot estar subjecta a las lleis de la jurisdicció (jurisdiccions) en que es trobi el proveidor de serveis o les seves instal·lacions.

SECCIÓ 5 – SEGURETAT

Per protegir la teva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques de la industria per assegurar-nos de que no hi hagi pèrdua de manera inapropiada, mal ús, accés, divulgació, alteració o destrucció de la mateixa.

SECCIÓ 6 – EDAT DE CONSENTIMENT

Al fer servir aquest web, declares que tens al menys la majoria de edat al teu estat o provincia de residència, o que tens la majoria de edat al teu estat o provincia de residència i que ens has donat el teu consentiment per permetre que qualsevol dels teus depenents menors faci servir aquest web.

SECCIÓ 7 – CANVIS A AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat a qualsevol moment, així que siusplau revísala freqüentment. Canvis i aclaracions entraràn en vigència inmediatament després de la seva publicació en el web. Si fem canvis materials a aquesta política, notificarem aqui que ha sigut actualitzada, per lo que estàs enterat de quina informació recopilem, com i sota quines circumstàncies, si n’hi haguessin, la fem servir i/o divulgem.

Si la nostra web es adquirida o fusionada amb una altra empresa, la teva informació pot ser transferida als nous propietaris, per a que poguem seguir venent-te serveis i/o productes.

PREGUNTES I INFORMACIÓ DE CONTACTE

Si vols: accedir, corregir, enmendar o esborrar qualsevol informació personal que tinguem teva, registrar una queixa, o simplement vols més informació contacta al nostre Oficial de Cumpliment de Privacitat al correu info@totreforma.cat

Solicitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva su navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
ACEPTAR
Aviso de cookies