• (+34) 93 777 56 17
  • info@totreforma.cat
  • DL a DV de 09:00 - 13:00 h | 17:00 - 20:00h · DS de 10:00 - 13:00 h

PROJECTES BANYS I LAVABOS

baño-ceramica

Bany realitzat a Esparreguera

 

Realització d’instal·lació de l’aigua nova. Enrajolat de parets amb porcellànic. Paviment porcellànic de la casa Saloni model Moon Perla. Col·locació de banyera d’acer gruix contesa plus de la casa Roca. Aixetes per banyera model Milos de la casa Stillö. Inodor model The Gap de la casa Roca. Mampara model Open formada per un fix abatible de la casa GME. Moble i columna de la casa Faro model Linares. Aixetes per rentamans model Milos de la casa Stillö.

baño-esparraguera

Reforma de bany realitzada a Esparreguera de 7 m2

 

Realització de fals sostre, envà de dutxa i extradossat amb pladur hidròfug. Alicatat de parets de bany amb rajola Basalt Perla en parets i Basalt Perla Hexàgon en zona dutxa de la casa Azule i. Paviment porcellànic model Reims gris de la casa Azulev. Plat de dutxa de resines color blanc de GrupEme. Aixeta de dutxa encastada model Basic Termòstat de la casa Roca. Mampara model Damasco 1000 de la casa Iberdaya. Inodor suspès model The Gap de la casa Roca. Moble de bany a mida de la marca AffiniBath acabat Plus Roure Natural. Aixeta per rentamans encastat model Kalade GRB. Ventana d’alumini blanc oscil·lo batent.

Bany a Esparreguera

 

Realització d’instal·lació de l’aigua nova. Alicatat amb rajola porcellànica. Paviment porcellànic de la casa Saloni model Moon Perla. Col·locació de plat de dutxa de resines color Blanc. Aixetes de la dutxa model Milos de la casa Stills. Inodor model The Gap de la casa Roca. Aixetes per rentamos model Milos de la casa Stills. Mampara model Screen formada per un fix de la casa GME. Moble de bany i columna de la casa Faro model Linares.

obra-baño
cuarto-baño

Reforma de bany realitzada a Esparreguera de 5,25 m2

 

Enrajolat parets dutxa amb rajola Cerpa Future Gris decor hidra de la casa Queràmic. Resta de parets enguixades i pintades de blanc amb pintura acrílica. Paviment de la casa Keope model Moov Grey. Plat de dutxa de resines color blanc de GrupEme. Mampara model Damasco 4000 de la casa Iberdaya. Aixetes de dutxa encastada Basic monocomandament de la casa Roca. Inodor model The Gap de la casa Roca. Doble suspès de la casa Faro en color Blanc Brillant.

cuarto-aseo

Reforma de bany a Esparreguera de 3,65 m2

 

Enrajolat de parets amb rajola Broadway White relleu rectificat en paret dutxa, Broadway White decor rectificat en paret moble i Broadway White Rectificat en parets llises tots ells de la casa Queràmic. Paviment model Forever Olivo de la casa Tau. Plat de dutxa de resines model pedra color blanc de Bath. Mampara formada per un fix més una porta corredissa frontal i un vidre fix a mesura lateral de la casa Iberdaya. Dutxa encastada Basic monocomandament de la casa Roca. Inodor model The Gap color Blanc de la casa Roca. Moble de bany model Vitale de la casa Royo Group. Aixetes monocomandament per lavabo model MONODIN–in de la casa Roca.

Vols rebre més informació?

Posa't en contacte amb nosaltres.

Solicitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva su navegació en aquesta web, en cumpliment del Reial Decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació
ACEPTAR
Aviso de cookies